Нуриел Рубини в България. Възможности за растеж на една малка икономика в глобализирания свят
26 февруари, 2013. Големите въпроси имат отговори
КапиталВестник "Капитал" е най-влиятелният икономически седмичник в България, предназначен за хората, които взимат решения. 

"Капитал" е създаден през 1993 година и мисията му е да показва и обяснява не само какво се случва, а и защо се е случило и още по важното – какво предстои. Вестникът следва принципите на качествената журналистика, етичните стандарти и отговорността спрямо читателите. 
Всяка събота той предоставя на читателите си ясна, съдържателна и проверена бизнес информация, изчерпателен и независим политически анализ, разследвания на всички обществено значими теми.  

Аудиторията на "Капитал" са икономически активни читатели с висше образование, по-голямата част от които са квалифицирани специалисти, собственици или съдружници във фирми. За всички тях седмичникът е обективната и престижна медиа, която им дава обективна бизнес информация и задълбочени и изчерпателни анализи. 

Сред специализираните рубрики на Капитал са: "Компании", "Технологии", "Предприемач", "Медиа и реклама", "Финанси", "Имоти", "Пазари", "Моят Капитал". "Кариери" е частта за мениджмънт, човешки ресурси, пазар на труда и надграждащо образование. "Капитал Light" – е седмичното списание за свободното време и стил на живот. 

www.capital.bg
 
 
БлумбъргБлумбърг, като водещ световен доставчик на бизнес и финансова информация дава на влиятелните ръководители взимащи решения критична гледна точка като ги свързва с динамична мрежа от информация, хора и идеи.

Силата на компанията е в бързата доставката на точни данни, новини и анализи чрез иновативна технология, което е в основата на услугата Блумбърг Профешънъл, коярто предоставя финансова информация в реално време на 310,000 абоната по света.

Решенията които Блумбърг предоставя на корпорациите са изградени върху основната сила на компанията която използва технологиите и позволява на клиентите достъп, възможност да интегрират, ефективно да разпространяват и управляват данни и информация.

Посредством продуктите Блумбърг Лоу, Блумбърг Говернмент, Блумбърг Ню Енерджи Файнанс и Блумбърг Анализи компанията предоставя данни и анализи на ръководителите в индустрии и извън финансовия сектор. Блумбърг Нюз, които са достъпни чрез услугата Блумбърг Профешънъл, по телевизия и радио Блумбърг, мобилно, по Интернет и с две списания, Блумбърг Бизнесуийк и Блумбърг Маркетс, отразяват събитията по света с повече от 2,300 журналисти и мултимедия професионалисти в 146 бюра в 72 страни.

www.bloomberg.com